συνδρομή →
Η εταιρία μας

Η MetricTrade είναι μια εταιρία με ηγετική θέση στον χώρο της παροχής υπηρεσιών συναλλαγών σε ιδιώτες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη με το όνομα ΖΕΥΣ Εφαρμογές Διαδικτύου ΕΠΕ και μετονομάστηκε σε MetricTrade το 2010.
Από το 2001, προσφέρει παροχή λύσεων για την ηλεκτρονική συναλλαγή μετοχών και από το 2004 για επιλογές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.
Η έγκαιρη υιοθέτηση βελτιωμένης λειτουργίας για χαρτοφυλάκια, συναλλαγές και δεδομένα αγοράς, μαζί με τη συνολική ποιότητα του συστήματος μας επέτρεψε εταιρεία να κυριαρχήσει στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά στον τομέα αυτό.
Το 2003 η εταιρία έγινε πάροχος δεδομένων για το Χρημαστήριο Αθηνών, το 2006 για το Χρημαστήριο Κύπρου, το 2015 για τα Χρηματιστήρια NYSE/NASDAQ και το 2017 για το Χρημαστήριο Λονδίνου.
Μέσα σε λίγα χρόνια, η εταιρεία έγινε ο μεγαλύτερος προμηθευτής τροφοδοσίας δεδομένων των Χρηματιστηρίων Αθηνών και Κύπρου σε αριθμό τερματικών.
Περισσότερες από 15 τράπεζες και χρηματιστηριακές χρησιμοποιούν τα συστήματά μας για την εξυπηρέτηση των πελατών, των εργαζομένων και των brokers τους.
Το 55% των ελληνικών χρηματιστηριακών εταιρειών, που αντιπροσωπεύουν το 40% του τζίρου των Χρηματιστηρίων του ΧΑ, συνεργάζεται με τη MetricTrade.

History

0

Εταιρικοί Πελάτες

σε Ελλάδα και Κύπρο

1000

Ιδιώτες πελάτες

σε όλο τον κόσμο

0

Χρόνια ενεργοί

στον οικονομικό κλάδο

Τρόποι πληρωμής

Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
Μπορείται να ανανεώσετε την συνδρομή σας με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα τύπου Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club και Revolut.
cards

Για να ενημερώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, επισκεφτείται την σελίδα Συνδρομή και συνδεθείται με το username σας και το password σας.
Όλας οι πληρωμές με την χρήση κάρτας γίνονται με την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών "Nexi e-Commerce" η οποία χρησιμοποιεί TLS 1.2 κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128 bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης πληροφοριών έως ότου φτάσουν στον προοριζόμενο παραλήπτη, που θα μπορεί να το αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Πολιτική ακύρωσης / επιστροφών
Εάν έχετε επιλέξει αυτόματη επαναλαμβανόμενη χρέωση της κάρτας σας, μπορείτε να επιλέξετε «Ακύρωση επαναλαμβανόμενης χρέωσης» από τη σελίδα «Η συνδρομή μου» για να διακόψετε την αυτόματη χρέωση. Φροντίστε να ακυρώσετε τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την επόμενη χρέωση, καθώς η διαδικασία ακύρωσης διαρκεί μερικές ημέρες για να οριστικοποιηθεί.
Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή εφαρμογής πριν αγοράσετε μια συνδρομή, καθώς δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια μη επαναλαμβανόμενη συνδρομή. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αναβαθμίσετε προϊόντα μόνο σε ένα ενεργή συνδρομή. Εάν απομένουν λιγότερες από 10 ημέρες μέχρι το τέλος της ή η συνδρομή έχει λήξει, μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή με οποιοδήποτε προϊόν προσθήκης-αφαίρεσης.
Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο: support@metrictrade.com.

Τραπεζικού Λογαρισμοί
Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας, μπορείτε να καταθέσετε τη συνδρομή σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Λόγω των προμηθειών συναλλαγής που χρεώνονται στους λογαριασμούς, η ελάχιστη κατάθεση πρέπει να αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 3 μήνες συνδρομή.
Συμπεριλάβετε το όνομά σας και το όνομα χρήστη που σας έχει εκχωρηθεί στα στοιχεία κατάθεσης.

Δικαιούχος Λογαριασμών:
METRICTRADE ΕΠΕ
Μητροπόλεως 19
54624 Θεσσαλονίκη
Τράπεζα
Αριθμός IBAN
ALPHA BANK
GR9501407000700002320002740 
OPTIMA BANK
GR490340001000007V228027197  
PIRAEUS BANK
GR9801722150005215037170181    

Όροι Παροχής Υπηρεσιών

Αποποίηση ευθυνών
Τα δεδομένα και άλλες πληροφορίες θεωρούνται αξιόπιστες, αλλά το MetricTrade δεν αντιπροσωπεύει ότι το Περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που λαμβάνονται από πηγές τρίτων) είναι ακριβής, πλήρης ή χωρίς σφάλματα και δεν θα πρέπει να βασίζεται κανείς σε αυτό ως τέτοιο.
Η MetricTrade Ltd, δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια ή/και την πληρότητα των πληροφοριών/περιεχομένων και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις, καθυστερήσεις ή διακοπές στην παροχή δεδομένων. Τα δεδομένα και άλλες διαθέσιμες πληροφορίες δεν θα πρέπει να θεωρούνται επαρκείς πληροφορίες στις οποίες μπορεί να βασιστεί μια επενδυτική απόφαση.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο και τα δεδομένα που παρέχονται είναι ιδιοκτησία ή άδεια χρήσης της MetricTrade Ltd και δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση ή διανέμεται χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της MetricTrade Ltd.

Όροι Αποδοχής
Εάν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους ή την Πολιτική Απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

Πολιτική Απορρήτου

Απόρρητα στοιχεία
Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους της εταιρείας μας για να παραγγείλετε ή να δοκιμάσετε προϊόντα, για να διασφαλίσετε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήστε τα στοιχεία σας (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, επάγγελμα, email ). Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του ιστότοπού μας είναι προορίζεται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της λειτουργίας της υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από τρίτους, χωρίς συμμόρφωση με τις διατάξεις του Νόμου για την προστασία της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει κάθε φορά. Ορισμένες ανταλλαγές, με τις οποίες η εταιρεία μας έχει συμβόλαιο, ζητήσετε ή μπορεί να ζητήσετε την υποβολή των δεδομένων σας, όπως το όνομα, το επάγγελμα και τη διεύθυνση για να ελέγξετε τις χρεώσεις ανταλλαγής για τη λήψη των πληροφοριών μετοχών. Για αυτήν την ανάγκη η εταιρεία μας πρέπει να τους παρέχει τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα έως και 5 χρόνια μετά την τελευταία χρήση των χρηματιστηριακών πληροφοριών.

Συμμόρφωση με τη Νομοθεσία
Η επιχείρησή μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και προστατεύει την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Metrictrade Ltd, για την υποστήριξη, την προώθηση και την εκτέλεση της σχέσης μαζί σας. Τα δεδομένα διαγράφονται δέκα χρόνια μετά το τέλος της συναλλακτικής σχέσης ή μετά το αίτημά σας.