συνδρομή →
Fixed Image
Συστήματα Συναλλαγών

H παροχή υπηρεσιών για συστήματα συναλλαγών είναι μία από τις κύριες δραστηριότητες της MetricTrade.
H νέα μας εφαρμογή ZTrade Plus είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που υποστηρίζει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα σε ένα μεγάλο εύρως συσκεύων (Υπολογιστές,Κινητά,Tablets), με πλήρη χαρακτηριστικά και ίδια λειτουργικότητα.
Βασίζεται σε έναν ομοιόμορφο κώδικα για όλα τα συστήματα, ο οποιός επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη των χαρακτηριστικών και τη διανομή σε όλες τις συσκευές.
Στο παρελθόν, μεχρί το 2003, η ανάπτυξη διακομιστών ροής (Phaethon Web Server) για δεδομένα, χαρτοφυλάκια και παραγγελίες επέτρεψε στην εταιρεία να αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών. Έτσι το 2010, το 80% των συναλλαγών ηλεκτρονικών παραγώγων στην Αγορά Παραγώγων της Αθήνας χρησιμοποιούσε τις εφαρμογές και τους διακομιστές μας. Σημειώνουμε ότι η βιομηχανία ανάπτυξης εφαρμογών διαδυκτίου έχει υιοθετήσει ευρέως μια σχετική τεχνολογία που ονομάζεται AJAX για τη συνεχή ροή δεδομένων.
Στα 20 χρόνια που παρέχουμε πλατφόρμες συναλλαγών, κανένας από τους επιχειρηματικούς πελάτες μας δεν έχει αντικαταστήσει το σύστημά μας με ένα ανταγωνιστικό. Ειδικά οι ιδιώτες πελάτες μας, από τη στιγμή που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας, είναι πολύ δύσκολο να την αλλάξουν σε οποιαδήποτε άλλη.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε εργαλεία αιχμής που ελπίζουμε να βοηθήσουν επαγγελματίες και μη επενδυτές να λαμβάνουν καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις.

FIX engine

Το ZFIX είναι μια εφαρμογή Fix Gateway (Financial Information eXchange) η οποία δημιουργήθηκε από την MetricTrade που συνδέει τη βάση παραγγελιών του πλατφόρμα συναλλαγών με τα συστήματα παραγγελιών άλλων κατασκευαστών. Μέσω αυτής της σύνδεσης, οι παραγγελίες μπορούν να ληφθούν από το FIX για άμεση εκτέλεση ή εκτέλεση βοηθού μεσίτη και οι παραγγελίες που στοχεύουν σε ξένες αγορές μπορούν να παραδοθούν μέσω της FIX σε άλλες εταιρείες με πρόσβαση στην αγορά.
Η εφαρμογή υποστηρίζει τις εκδόσεις FIX 4.0,4.1,4.2,4.3,4.4 και 5.0 σε ρόλο εκκινητή ή αποδέκτη.
Η εφαρμογή ZFIX μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με υλοποιήσεις Citigroup, Reuters και Fidessa FIX. Οι συνδέσεις με άλλα συστήματα μπορούν εύκολα να αναπτυχθούν ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Fixed Image
Συνδρομές

Η MetricTrade προσφέρει 2 επιλογές συνδρομών για την εφαρμογή ZTrade. Το ZTrade One και το ZTrade Plus είναι οι συνδρομές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο χρήστης. Με την χρήση του παρακάτω πίνακα μπορείται να συγκρίνεται τις 2 συνδρομές και να επιλέξετε αυτή που ταιρίαζει στις χρήσεις σας. Το περιεχόμενο του ZTrade είναι ίδιο και στις 2 επιλογές.

ZTrade One
6€/μήνα
Ztrade 1 Logo
ZTrade Plus
10€/μήνα
Ztrade 1 Logo
Εφαρμογή Η/Υ
Εφαρμογή κινητού
Γραφήματα/Θερμικοί χάρτες
Ανάλυση/Χαρτοφυλάκια
Ζωντανή ενημέρωση νέων
Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις
Θεμελιώδης και Χρηματοοικονομική Ανάλυση
Πολλαπλά παράθυρα
Ενεργές συσκευές
2
πολλαπλές
Συχνές Ερωτήσεις

Show more Μπορώ να επεξεργαστώ το πακέτο συνδρομής μου;


Ναι. Στην σελίδα Σύνδεση μπορείται να επεξεργαστείτε την συνδρομή σας προσθέτοντας νέες επιλογές και να πληρώσετε μόνο την διαφορά.

Show more Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ZTrade σε παλαιότερη συσκευή;


Ναι. Μπορείται να χρησιμοποιήσεται το ZTrade σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε μεταξύ παλαιών εκδόσεων Windows και MacOS ή και Linux. Στη σελίδα Εγκατάσταση μπορείται να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πως να κατεβάσετε το ZTrade σε κάθε περίπτωση.

Show more Μπορώ να ανανεώσω αυτόματα την συνδρομή μου;


Ναι. Στη σελίδα Σύνδεση μπορείται να επιλέξετε για αυτόματη ανανέωση της τρέχουσας συνδρομής σας.

Show more Μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανεώση;


Ναι. Όπως και η τρέχουσα συνδρομή σας, η αυτόματα ανανέωση μπορεί να ακυρωθεί από τη σελίδα Σύνδεση.

Show more Πότε δεν προστίθεται ο ΦΠΑ;


Ο ΦΠΑ δεν προστίθεται σε κάτοικοι και εταιρείες εκτός ΕΕ και σε εταιρείες με έδρας εντός ΕΕ πλην Ελλάδας με έγκυρο αριθμό φορολογικού μητρώου.

Show more Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου;


Ναι. Η ακύρωση της συνδρομής σας είναι πάντα διαθέσιμη. Ο υπολοιπόμενος χρόνος στη συνδρομή σας παραμένει και μπορείται να συνεχίσετε να χρησιμοποιήται το ZTrade εως την καταλητική ημερομηνία.